Restaurang



Maten det talas om ...

Smörgåsbord med delikatesser från hav & land.
Sillbord, kalla rätter, salladsbuffé, kött- & fiskvarmrätter,
äggost, desserter & tårtbuffé, ostbricka,
lättöl/mineralvatten/läsk & kaffe.

Vi värnar om Bohuslänsk mattradition och är omtalade
för vår äggost.

Helgsmörgåsbord
serveras följande dagar kl.13:00


Lördag 2/3, Lördag 16/3, Lördag 23/3,

Lördag 13/4, Lördag 20/4, Lördag 27/4,
Lördag 4/5, Lördag 11/5, Söndag 26/5 (Mors Dag),
Lördag 1/6, Lördag 8/6, Lördag 15/6, Lördag 29/6


525:-/vuxen  i mars, april, maj & juni

Lördag 30/3 (Påskafton), Söndag 31/3 (Påskdagen)
550:-/vuxen

För övriga lördagar i mars, april, maj & juni hör gärna av er.


Pris för barn: 3-14 år: 35:-/år

_______________

Lunch Vardagar
serveras följande dagar kl.12.00-13.15


Måndag 4/3, Tisdag 19/3, Onsdag 20/3, Tisdag 26/3,
Onsdag 10/4, Tisdag 16/4, Onsdag 17/4, Torsdag 25/4, Fredag 26/4

Sill, salladsbuffé, kött- & fiskvarmrätt, desserter, lättöl/mineralvatten & kaffe.

250:-/vuxen i januari & februari 

260:-/vuxen i mars, april, maj & juni
Pris för barn 3-14 år: 15:-/ år


Ring för bordsbeställning 0303-227190.
Matallergier ska anmälas i förväg.

 

 

Menyn är omsorgsfullt komponerad av finaste råvaror och vår sommelier hjälper gärna till med dryckesval.

Från matsalarna har man en vacker utsikt över nejden.