Restaurang



Maten det talas om ... 

Smörgåsbord med delikatesser från hav & land.
Sillbord, kalla rätter, salladsbuffé, kött- & fiskvarmrätter, äggost, desserter & tårtbuffé, ostbricka,
lättöl/mineralvatten/läsk & kaffe.

Vi värnar om Bohuslänsk mattradition och är omtalade för vår goda äggost.

Helgsmörgåsbord
serveras följande dagar kl.13:00

Lördag 23/3,
Lördag 6/4, Lördag 13/4, Lördag 20/4 (Påskafton), Söndag 21/4 (Påskdagen), Söndag 28/4,
Lördag 4/5, Lördag 11/5, Lördag 25/5, Söndag 26/5 (Mors Dag),
Lördag 1/6, Lördag 15/6, Lördag 29/6,
Lördag 10/8, Lördag 17/8, Lördag 24/8,

Pris: 385:-/person
Pris för barn: 3-14 år: 20:-/år

______________________________________________________

 

Lunchbuffé Vardagar
serveras följande dagar kl.12.00-13.30

Fredag 22/3,
Måndag 25/3, Tisdag 26/3, Onsdag 27/3,
Fredag 5/4, Torsdag 11/4, Fredag 12/4,
Måndag 6/5, Tisdag 7/5, Onsdag 8/5, Fredag 10/5,
Tisdag 14/5, Onsdag 15/5, Torsdag 16/5, Fredag 17/5,
Tisdag 21/5, Onsdag 22/5, Torsdag 23/5, Fredag 24/5,
Måndag 27/5, Tisdag 28/5, Onsdag 29/5,
Tisdag 4/6, Tisdag 18/6, Onsdag 19/6,


Pris: 200:-/person inkl. kalla & varma rätter, desserter, lättöl/mineralvatten & kaffe.

Ring för bordsbeställning 0303-227190.

 

 

Menyn är omsorgsfullt komponerad av finaste råvaror och vår sommelier hjälper gärna till med dryckesval.

Från matsalarna har man en vacker utsikt över nejden.