Restaurang



Maten det talas om ... 

Smörgåsbord med delikatesser från hav & land.
Sillbord, kalla rätter, salladsbuffé, kött- & fiskvarmrätter, äggost, desserter & tårtbuffé, ostbricka,
lättöl/mineralvatten/läsk & kaffe.

Vi värnar om Bohuslänsk mattradition och är omtalade för vår goda äggost.

Helgsmörgåsbord
serveras följande dagar kl.13:00
 
Lördag 3/3, Lördag 10/3, Lördag 17/3, Lördag 24/3, Lördag 31/3 (Påskafton),
Lördag 7/4, Lördag 14/4, Lördag 21/4, Lördag 28/4,
Lördag 5/5, Lördag 12/5, Lördag 26/5, Söndag 27/5 (Mors Dag),
Lördag 2/6, Lördag 30/6,


Pris: 370:-/person
Pris för barn: 3-14 år: 20:-/år

______________________________________________________

 

Lunchbuffé Vardagar
serveras följande dagar kl.12.00-13.30

    Måndag 26/2, Tisdag 27/2, Onsdag 28/2,
 
Tisdag 6/3, Onsdag 7/3, Torsdag 8/3, Fedag 9/3,
Tisdag 13/3, Onsdag 14/3, Torsdag 15/3, Fredag 16/3,

Tisdag 20/3, Onsdag 21/3,
Tisdag 10/4, Onsdag 11/4,

Torsdag 19/4, Fredag 20/4,
Onsdag 25/4, Torsdag 26/4,
Måndag 7/5, Tisdag 15/5, Onsdag 16/5,
Torsdag 24/5, Fredag 25/5,
Måndag 28/5 Tisdag
29/5, Torsdag 31/5, Fredag 1/6

Pris: 200:-/person inkl. kalla & varma rätter, desserter, lättöl/mineralvatten & kaffe.

Ring för bordsbeställning 0303-227190.

 

 

Menyn är omsorgsfullt komponerad av finaste råvaror och vår sommelier hjälper gärna till med dryckesval.

Från matsalarna har man en vacker utsikt över nejden.